Smiley * n. 27.7.1983

Andrei Tiberiu Maria (Smiley) are inscrisa in data nasterii Semnatura Est-Sud = empatia estului si energia sudului. Cum se des-cifreaza Semnatura sau Sigiliul personal se poate vedea pe larg in articolul despre Roata Tiroleza a Numerelor.
Veseli (nu degeaba isi zice Smiley...), amabili, empatici, muzicali, carismatici, conectati energetic la natura, sunt calitatile celor cu Semnatura Est-Sud.
Foarte rar gasesti oameni plictisitori in aceasta categorie. Tot timpul glumesc, stiu sa creeze o atmosfera placuta, sunt sufletul petrecerilor, colaboreaza bine cu oricine. Adora schimbarile, varietatea, sunt tot timpul plini de idei si proiecte, gasesc solutii rapide la orice problema. Sunt foarte muzicali, intotdeauna in casa lor gasesti un instrument muzical si dorinta de a-i binedispune pe ceilalti prin muzica.
Lipsa Vestului ii face mai putin priceputi in afaceri si in punerea in practica a nenumaratelor lor proiecte, dar asocierea cu un partener care are Vestul in Semnatura lui este de dorit.
Lipsa Nordului (negru sau albastru), dar si a Centrului (galben), poate fi compensata prin folosirea cu precadere a negrului si a galbenului in vestimentatie (Smiley chiar face asta, se imbraca mai mult in negru) si in decorarea casei.
Copiii cu aceasta Semnatura au o energie debordanta care trebuie consumata, altfel, blocarea acesteia de catre parinti prin interdictii de genul "nu face asta!", "ai grija...!", etc., poate provoca tulburari psihice grave.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Pageviews last month